2020 – ųjų didžiausios rudens ir žiemos mados

Visits: 0

Fantastinės suknelės. Faktas, kad žmonėms priežasties šypsotis dabar reikia labiau nei bet kada anksčiau, todėl vienas malonumas pamatyti išties pasakiškas sukneles ant podiumų. Žinoma, Jūs galite nerasti priežasties kasdien dėvėti tokią iššaukiančią suknelę, tačiau verta į ją investuoti, nes gerai prižiūrėdami, šį drabužį išlaikysite metų metus.

Odinius drabužius matysite visur. Oda buvo didžiausia mada praeitą sezoną, tačiau akivaizdu, kad ji niekur nedingsta. Žiūrint 2020 – ųjų rudens/žiemos madų šou, galima suprasti vieną: kuo daugiau odinių drabužių, tuo geriau. Reikia pripažinti, kad oda yra amžinai gyvuojanti mada, tačiau šį sezoną ji eina dar toliau nei odinis švarkelis ir odinės kelnės. Odiniai drabužiai jau yra prekyboje, dėl to sekti šią madą tikrai nebus sunku. Pagrindinis patarimas ieškoti universalių drabužių tokių kaip plačios kelnės ir prabangūs marškiniai. Jie gali būti nešiojami ir kartu, ir derinami su kitais drabužiais.

Drabužiai su karčiukais. Keletą pastarųjų sezonų ramiai gyvavęs drabužių pakrašys su karčiukais tapo didžiausia 2020 – ųjų tendencija. Šie, iš dalies, perkrautai atrodantys audiniai turi savo minimalistinę pusę. Žinoma, šį drabužį reikės išmokti subalansuoti su kitais, tačiau išmokę tai – sugebėsite subalansuoti bet kokią aprangą.

„Bodycon“ suknelės. Tačiau ne tokios, kurias matėme ant podiumo 2010 – aisiais. Spalvų paletė apsibrėžia vienspalvėmis spalvomis, o siluetas taip pat aiškiai skiriasi. Ant podiumo matėme žemę siekiančias ir ilgomis rankovėmis „Bodycon“ sukneles, kurios atrodė moderniai ir minimalistiškai, bei sukneles su iškarpomis. Kas išskiria šias „Bodycon“ sukneles nuo originaliųjų, tai yra tai, jog jos ne tik patrauklios vyrų akims, bet taip pat yra sukurtos įkvėpti jas dėvinčias moteris pasitikėjimu savimi ir elegancija.

70 – ųjų sugrįžimas. Šio laikotarpio stilius yra 2020- ųjų mados įkvėpimo šaltinis. Dažniausiai mums tai asocijuojasi su bohemija ar disko stilium, tačiau šį sezoną dizaineriai ištyrinėjo kitą šio dešimtmečio pusę – kasdienybę, o ne parodiją. Nelaukite, kol parduotuvėse atsiras tokio stiliaus drabužių – jie turbūt jau kaba Jūsų spintose. Stilizavimas yra šio įvaizdžio pagrindas. Būkite tikri, kad laikotės prislopintų spalvų paletės – ruda, jūros mėlyna ir pilka užtikrins sėkmę. Žinoma, galite paeksperimentuoti.

Didelės rankovės ir apykaklės. Ryškios, griežtos rankovės per paskutinius sezonus tapo įprastas reginys ant podiumo. 2020 – aisiais jos apima kitą dimensiją. Didelės, pūstos rankovės kartu su aptemptu liemeniu ir žaviais paltais sukurs dramatišką siluetą ir pabrėš moteriškumą. Tokio tipo drabužiai pagyvins Jūsų spintos turinį ir viską, su kuo juos poruosite. Didelės išsikišusios marškinių apykaklės taip pat yra mada, kurią privalote išbandyti.