2018-ųjų tendencija – galvos aksesuarai

Visits: 1

Kiekvienai karalienei reikalinga karūna ir šiais metais Dolce&Gabanna nusprendė, jog karūna bus su su valgomais karūnos deimantais. Tačiau jeigu jums karūna atrodo kiek per daug, tuomet plaukų juosta, puošta brangiais metalais ar akmenimis, ar net grandinėlė, užsegta ant viršugalvio yra taip pat gerai.

p6

Perlais puošti segtukai – dar vienas į madą grįžtantis aksesuaras. Tik vertėtų atkreipti dėmesį, kad vienas segtukas nėra tinkama sukurti įvaizdžiui, jų turėtų būti bent keletas.

p7

Plaukų juostos – mados klyksmas, ypatingai kai tai diktuoja Gucci. Šį sezoną ant podiumo galima išvysti jų įvairovę: nuo juodos velvetinės plaukų juostos iki didelių kaspinų. Varijuoja ne tik juostos medžiagos ar papuošimai, tačiau ir vieta, ant kurios jos nešiojamos.

p8

„Suviniotas“ kuodelis – nesvarbu, ką pasirinksite: audinio atraižą, plastiką ar šaliką, gautas rezultatas bus ypatingai madingas.

p9

Vaikiški aksesuarai ar žaislai šukuosenoje, ne kiekvienai, tačiau be galo madinga. Ar tai vaikiškos gumytės ir segtukai, ar žaislai, o gal net ir pliušiniai meškiukai – viskas galima, svarbiausia turėti pakankamai drąsos.

p10