Geriausi „riebalų degintojai“

Visits: 1

Kokosų aliejus – gerina medžiagų apykaitą, nes yra virškinamas virškinamajame trakte ir suteikia daugiau energijos nei kiti riebalai. Jo termogeninės savybės padeda organizmui deginti riebalus.
Žalumynai – žalumynuose yra daug skaidulų, kurios detoksikuoja ir suteikia pilnavertį sotumo jausmą, taip išvengiama persivalgymo.
Linų sėmenys, čia sėklos – degina riebalus, nes priverčia žmogų jaustis sočiam ir palaiko gliukozės ir insulino kontrolę – kas yra raktas į svorio metimą.
Brokoliai – jų sudėtyje yra natūralių fitochemikalų, kuriuos brokolis naudoja apsisaugodamas nuo ląstelių degeneracijos. Valgant brokolius, šie natūralūs fitochemikalai – pereina žmogui.
Uogos – tai yra puikus energijos ir natūralus antioksidantų šaltinis, padedantis sumažinti laisvųjų radikalų kiekį kraujyje, kurie kenkia odos ląstelėms.
Jūros dumbliai – nuostabus vitamino B12 šaltinis, kuris yra būtinas nervų sistemai ir smegenims. Jame taip pat yra natūralių chemikalų, kurie skatina organizmą kurti riebalus deginančius baltymus.
Citrina – šilta stiklinė vandens su citrina ryte – šarmina Jūsų kūną ir didina medžiagų apykaitą. Tai padeda sudeginti kūnui daugiau kalorijų.
Ciberžolė – jos priešuždegiminės savybės skatina virškinimą, nes padeda pačioms kepenims detoksikuoti, kad riebalus būtų lengviau suskaidyti.
Žalioji arbata – joje yra antioksidantų, vadinamų katechinais, kurie padidina organizmo medžiagų apykaitą.
Greipfrutas – padeda metabolizuoti cukrų į energiją, o ne kaupti jį riebaluose. Kontroliuoja insulino kiekį, taip kontroliuojamas yra ir apetitas.