Geriausi „riebalų degintojai“

Pastovaus cukraus kiekio kraujyje kontroliavimas ne tik padės palaikyti energiją visą dieną, bet ir padės kūnui sudeginti daugiau riebalų. Pateikiame kelis pagrindinius produktus, kurie padės numesti svorį.


Kokosų aliejus – gerina medžiagų apykaitą, nes yra virškinamas virškinamajame trakte ir suteikia daugiau energijos nei kiti riebalai. Jo termogeninės savybės padeda organizmui deginti riebalus.
Žalumynai – žalumynuose yra daug skaidulų, kurios detoksikuoja ir suteikia pilnavertį sotumo jausmą, taip išvengiama persivalgymo.
Linų sėmenys, čia sėklos – degina riebalus, nes priverčia žmogų jaustis sočiam ir palaiko gliukozės ir insulino kontrolę – kas yra raktas į svorio metimą.
Brokoliai – jų sudėtyje yra natūralių fitochemikalų, kuriuos brokolis naudoja apsisaugodamas nuo ląstelių degeneracijos. Valgant brokolius, šie natūralūs fitochemikalai – pereina žmogui.
Uogos – tai yra puikus energijos ir natūralus antioksidantų šaltinis, padedantis sumažinti laisvųjų radikalų kiekį kraujyje, kurie kenkia odos ląstelėms.
Jūros dumbliai – nuostabus vitamino B12 šaltinis, kuris yra būtinas nervų sistemai ir smegenims. Jame taip pat yra natūralių chemikalų, kurie skatina organizmą kurti riebalus deginančius baltymus.
Citrina – šilta stiklinė vandens su citrina ryte – šarmina Jūsų kūną ir didina medžiagų apykaitą. Tai padeda sudeginti kūnui daugiau kalorijų.
Ciberžolė – jos priešuždegiminės savybės skatina virškinimą, nes padeda pačioms kepenims detoksikuoti, kad riebalus būtų lengviau suskaidyti.
Žalioji arbata – joje yra antioksidantų, vadinamų katechinais, kurie padidina organizmo medžiagų apykaitą.
Greipfrutas – padeda metabolizuoti cukrų į energiją, o ne kaupti jį riebaluose. Kontroliuoja insulino kiekį, taip kontroliuojamas yra ir apetitas.

Susiję įrašai (pagal žymę)