2018 – ŲJŲ MAKIAŽO TENDENCIJOS

Visits: 0

Pastebima, kad šiais metais svarbiausia yra natūralus įvaizdis neapkraunant veido per dideliais ir per sunkiais makiažo kiekiais, kurie, dažniausiai, atrodo nenatūraliai ir kartais net juokingai.

LINERIS
Šiemet akis apvesti lineriu ypač madinga. Stora ir ilgesnė nei įprastai linija, nubrėžta prie viršutinių blakstienų augimo linijos – tiesiog būtinas akcentas darantis bet kokio tipo makiažą. Pravedimo formos šiemet, galima sakyti, klasikinės, tik pati linija šiek tiek ilgesnė ir storesnė. Taip pat, gali akis apvesti tiek iš apačios tiek ir iš viršaus vienu metu.

SKAISTALAI
Skaistalai šiemet turėtų būti kiekvienos moters rankinėje. Galite rinktis kremines ar pieštukines veido skaistinimio priemones, tai didelės reikšmės nesudaro. Skaitalus naudokite iškiliausiose savo skruostų vietose. Pats geriausias pasirinkimas kalbant apie spalvas šiai žiemai – šilti persikų atspalviai. Jie iš karto suteiks gaivumo ir jaunatviškumo įspūdį.

VIOLETINĖ
Taip, šiais metais metų spalva išrinkta violetinė. Ji gali karaliauti visur, pradedant drabužiais ir baigiant makaižu. Naudokite violetinius šešėlius, blakstienų tušą, nagų laką. Ultravioletinė, ryški spalva gali užkariauti jūsų širdis, tik nebijokite eksperimentuoti ir atrodyti ryškiai.

VEIDRODINĖS LŪPOS
Daugelio širdis užkariavę matiniai lūpų dažai pamažu traukiasi iš vizažo aukštybių ir savo vietą užleidžia lūpų blizgiams. Jie šiemet ypač madingi, o kuo labiau blizga, tuo geriau. Blizgesys, šlapias efektas, veidrodinis spindesys – norint tai išlaikyti, teks bent kelis kartus per dieną atnaujinti lūpų blizgį ant savo lūpų.

Tai pagrindinės tendencijos pastebimos aukštojoje madoje. Išdrįsk nauju įvaizdžiu sužibėti ir tu!