2018 – ŲJŲ NUOTAKOS ĮVAIZDIS

Visits: 0

2018 – ųjų nuotakų šukuosenos bus lengvos, truputėlį netvarkingos ir labai natūralios. Patariama rinktis bangas, laisvai krentančias garbanas, boho stiliaus šukuosenas. Žinoma, neužmirštamos ir kasos, pakelti plaukai, kuo didesnė plaukų apimtis – tuo geriau. Nėra nustatyta konkrečių rėmų, kaip šukuotis galima ir kaip ne, tai kievieno individualus pasirinkimas. Svarbiausia, kad plaukai kristų natūraliai, nebūtų kardinalių pokyčių, o šukuosena būtų parinkta konkrečiai nuotakai pagal jos plaukus ir norus.

2018- ųjų nuotakų makiažas bus prabangus ir kerintis. Makiažo spalvos gali varijuoti nuo labai švelniai pilkšvos iki labai tamsių ir sodrių atspalvių. Drąsioms nuotakoms patariama rinktis kontrastus, kurie ateinnatį sezoną bus tikras topas. Prasitariama, kad dominuos žalia, geltona, oranžinė, indigo spalvos.

Vis dėlto, ne visoms nuotakoms reikia pasikliauti tik vyraujančiomis tendencijomis ir paminti savo norus. Svarbiausia, kad moteris savo vestuvių dieną jaustųsi ypatinga ir pačia gražiausia. Šis jausmas nuotaką lydi net per vestuvių ceremoniją, bet ir aplanko kiekvieną kartą prisiminus tą gražią šventę ar vartant nuotraukų albumą. Būtent todėl, visų pirma reikia atsižvelgti į nuotakos norus, prigimtį ir stilių. Jei vyraujantys mados vėjai visiškai su tuo prasilenkia, verta rinktis būtent jaunosios užgaidas, o ne stiliaus žinovų rekomendacijas.