2017 M. TOP 3

Visits: 0

1. BARBIŠKAS ĮVAIZDIS

Kuo labiau priminsi lėlytę, tuo stilingesnė būsi. Saldus ir mergaitiškas įvaizdis šį sezoną tiks ne tik jaunutėms panelėms! Savo spintoje būtinai turėkite raukiniais ir nėriniais dekoruotą suknelę, tai tiesiog privalomas pirkinys, be kurio vasara yra nė neįsivaizduojama. Esant vėsesniems orams, lengvai priderinsi dailią (geriausiai, kailinę) liemenę ir romantiškus ilgaaulius batus. Šventiškesniam įvaizdžiui rekomenduojama rinktis švelniai rožinius, pastelinius ar net baltus akcentus. Nepakeičiami ir nenusibostantys smailianosiai aukštakulniai turėtų būti derinami su maža dailia delninuke. Pamirškite viską, kas kuria sunkumo iliuziją, leiskite savo rūbams plaikstytis vėjyje ir džiaukitės šviesiomis spalvomis aplinkui!

2. PANKĖ / ROKERĖ

Jei iš prigimties esi pankė ar rokerė ir jokio kito stiliaus iš viso nepripažįsti, neprivalai keistis, vis tiek būsi stiliaus aukštumose. Apskritai, toks stilius tik kartais dingsta iš mados pasaulio, bet labai greitai ir su trenksmu grįžta atgal. Sunkus, grubus, daug metalinių ir odinių detalių turintis stilius žavi savo drąsa išsiskirti ir atrodyti šiek tiek gąsdinančiai.
2017 – aisiais, stengiantis išvengti tokio truputį grėsmingo įvaizdžio, rekomenduojama pasinaudoti gudrybe – savo aprangoje turėti vieną švelnesnę detalę. Ji nebūtinai turi atkreipti dėmesį ar ryškiai matytis vos pažvelgus į jus. Tai gali būti švelnesnės spalvos palaidinė ar tiesiog kniedėmis nusagstyto drabužio pakeitimas į tokį patį, tik be kniedžių, o, pavyzdžiui, su aplikacijomis.

3. VAKARO KARALIENĖ

Karalienes iš pasakų primenanti dama – šį sezoną gali stebinti visus ne tik savo išpuoselėtomis manieromis, bet ir tokiu pat stiliumi. Rinkis kuo labiau liemenį pabrėžiančią suknelę, kuri nukels tave į praėjusį šimtmetį ir pavers tikra vakaro karaliene. Tų laikų klasika ir elegancija yra puikus pasirinkimas ir šiomis dienomis, kuris, nori ar nenori, bet tiesiog verčia tave pasitempti ir plačiau šypsotis visiems aplinkiniams.
Žinoma, kiekvieną dieną vakarinių suknelių neapsirengsi, bet juk to ir nereikia! Tokį stilių išlaiko ir plačios kelnės, plonas ilgesnio kirpimo švarkas bei dailiai prigludusi palaidinė, kuri išryškina gražiausias kiekvienos kūno formas. Užbaigiant šį tobulą derinį, nepamiršk mažos rankinės, o jei nori, drąsiai vietoj jos pasiimk nediduką lagaminėlį.